Κέφια είχε σήμερα το πρωϊ η κληρωτίδα και έφερε αντίπαλο της ομάδας μας στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου, ένα από τα δύο μεγαλύτερα ονόματα που θα μπορούσε να διασταυρωθεί, αυτό του Α.Ο. Αιγάλεω.
Μιλάμε για την ομάδα που την περασμένη σεζόν αναδείχθηκε υπερ-πρωταθλήτρια Αθήνας και έτσι κέρδισε την άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία και εντός Αθηνών μαζί με την ομάδα του Αγίου Ιεροθέου αποτελούν τα λεγόμενα μεγαθήρια στις δικές μας κατηγορίες.
Από τη μεριά μας μόνο κέρδος μπορούμε να έχουμε από ένα τέτοιο παιχνίδι και όσοι αγωνιστούν θα κερδίσουν πολλές εμπειρίες κόντρα σε αντιπάλους με πολυετή πορεία σε Α’, Β’ και Γ’ Εθνική.
Η ημέρα αλλά και ο τόπος διεξαγωγής του αγώνα θα γίνουν γνωστά εντός της εβδομάδας, καθώς για τους επόμενους μήνες, η ομάδα μας δεν θα μπορεί να χρησιμοποιεί το γήπεδο της Χωράφας, μιας και θα κλείσει για τις πολυαναμενόμενες εργασίες που όλοι περιμένουμε, και έτσι θα φιλοξενείται από τα κοντινότερα γήπεδα που υπάρχουν.



