Skip to main content

Πρώτη νίκη για το 2015 για την ομάδα μας, και πρώτη φορά που στη φετινή σεζόν διατηρούμε την εστία μας ανέπαφη, όσο παράξενο κι αν ακούγεται αυτό, έπρεπε να περάσουν 15 αγωνιστικές για να φτάσουμε να πούμε επιτέλους, που καταφέραμε να κρατήσουμε το μηδέν παθητικό σε επίσημο αγώνα.

 

Τελευταία φορά ήταν στην τελευταία αγωνιστική της προηγούμενης χρονιάς όπου πάλι εντός έδρας επικρατήσαμε του Άγιου Θωμά με 2-0 σκορ, κι αν κανείς πιστεύει στις συμπτώσεις, θα δει ότι 18 Ιανουαρίου του 2014 στο ίδιο γήπεδο με αντίπαλο την ομάδα της Ειρήνης Πετρούπολης είχαμε πάλι το ίδιο υπέρ μας αποτέλεσμα, με δράστες τότε τον Φιλόπουλο και τον Γεωργιόπουλο.

 

Σήμερα ο Γεωργιόπουλος επανέλαβε δις ότι έκανε πέρυσι και έτσι η ομάδα μας καθάρισε πολύ νωρίς, αφού μόλις στο 11ό λεπτό είχε διαμορφωθεί το 2-0 που έμεινε μέχρι το τέλος. Το 1-0 σημειώθηκε στο 2ό λεπτό μετά από ωραία προσπάθεια και σέντρα του Χαμοσφακίδη από τα δεξιά και συστημένη σέντρα για τον Γεωργιόπουλο που ξεμαρκαρίστηκε και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στα αντίπαλα δίχτυα. Το 2-0 έγινε στο 11ό λεπτό μετά από έξυπνη πάσα του Νομικού στον προωθημένο Γεωργιόπουλο που κατέβασε την μπάλα και με σουτ έκανε το 2-0, εύκολα και απλά, δίνοντας στην ομάδα μας την ασφάλεια της διαφοράς των δύο γκολ.

 

Η ομάδα του Ηρακλή απείλησε στη συνέχεια και ειδικά στο δεύτερο μέρος όπου εμείς περιοριστήκαμε στην άμυνά μας. Απόρροια της πίεσης της ομάδας του Ηρακλή ήταν το πέναλτυ που κέρδισε στο 67ό λεπτό, το οποίο όμως ο Μπιτζούνης απέκρουσε και κράτησε την εστία του ανέπαφη.

 

Κάποιες αρκετά καλές στιγμές είχαμε και στη συνέχεια για τις δύο ομάδες, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι και έτσι η ομάδα μας πανηγύρισε την 5η της νίκη για φέτος, τελειώνοντας τον πρώτο γύρο με 19 βαθμούς συγκομιδή και 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 6 ήττες και παθητικό 20-24, βρισκόμενη στην 10η θέση.

 

Επόμενη αγωνιστική και πρώτη του δευτέρου γύρου, στην έδρα μας με αντίπαλο την ομάδα του Άτλα Κυψέλης.

 

  18 / 01 / 2015 – ΓΗΠΕΔΟ ΧΩΡΑΦΑΣ – 15η Αγωνιστική

foinikaslogo

2 – 0

 iraklislogo

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσαγκάρης, Στάμος, Τζελέπης

Γκολ: 2′ 11′ Γεωργιόπουλος

Η σύνθεση της ομάδας:

1)

Μπιτζούνης

2)

Νομικός

3)

Λάσκαρης

 

4)

Λαμπράκης

(78′ Διαμαντόπουλος)

5)

Ψυχογιός

6)

Θεοδωρακόπουλος

7)

Κότσο(20′ λ.τρ. Κανακίδης)

8)

Μπέσιος

9)

Γεωργιόπουλος

 

10)

Χαμοσφακίδης

11)

Φιλόπουλος

(87′ Τούνγκα)
Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις: