
Μετά από πάνω από ένα μήνα στείρων αποτελεσμάτων και έχοντας πετύχει ένα άκρως αρνητικό σερί 3 ηττών με παθητικό 1-9 τερμάτων, ήταν κάτι παραπάνω από επιτακτική η νίκη στον χθεσινό αγώνα, και τελικά ήρθε ένα λεπτό μετά τη συμπλήρωση των 90′ αφού όμως πέρασε από σαράντα κύματα.
Το πρώτο μισό του αγώνα πέρασε με μία περίπου φάση για κάθε ομάδα, και γενικώς από αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού δεν έχουμε να θυμόμαστε και πολλά. Το δεύτερο μέρος ήταν αυτό που έγραψε το ρεζουμέ της συνάντησης. Τότε γίνανε όλα, μέσα σε 45 λεπτά είχαμε δύο αποβολές, ένα δοκάρι, ένα απεκρουσθέν πέναλτυ και αρκετές φάσεις στις δύο εστίες. Αυτά όλα έγιναν στα 45 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, στο πρώτο όμως λεπτό των καθυστερήσεων κρίθηκε η έκβαση του παιχνιδιού, που αυτή τη φορά έμελλε να ήταν με το μέρος μας.
Στο 47ό λεπτό η ομάδα μας μένει με 10 παίκτες αφού ο διαιτητής της συνάντησης Κος Ρεσίτης, απέβαλε τον Σουκαρά, με απευθείας κόκκινη καθώς ανέτρεψε αντίπαλο ποδοσφαιριστή μέσα στην περιοχή σαν τελευταίος παίκτης. Με μια πρώτη ματιά, έδειχνε πέναλτυ αλλά αν παρακολουθήσει κανείς ξανα τη φάση θα δει πως ο συγκεκριμένος παίκτης περισσότερο το πήρε το πέναλτυ παρά ανατράπηκε. Άλλωστε το ξέραμε από την πρώτη μεταξύ μας αναμέτρηση ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει έφεση στις βουτιές.
Η δικαιοσύνη όμως στην περίπτωση αυτή δεν ήτανε τυφλή και αποδώθηκε όπως και έπρεπε. Ο Μάκης ο Ματαράγκας στην πρώτη του εμφάνιση μετά από τρία χρόνια (27/03/2010 – εκτός έδρας με τον Αίαντα Αθηνών 0-7, όπου είχε κάνει το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα σαν αλλαγή) έβγαλε μία αρκετά δύσκολη εκτέλεση πέφτοντας σωστά στη δεξιά του γωνία.
Οι φιλοξενούμενοι στα επόμενα δέκα λεπτά, εκμεταλλευόμενοι την αριθμητική τους υπεροχή, φτάσαν ακόμα πιο κοντά στο γκολ, όμως το οριζόντιο δοκάρι της εστίας μας σταμάτησε την μπάλα σε μια κεφαλιά στο 52ό λεπτό και πέντε λεπτά αργότερα ο Παύλος ο Ψυχογιός, πήρε τη μπουκιά απ’ το στόμα του αντίπαλου επιθετικού λίγο πριν αυτός σουτάρει προς την εστία μας.
Με το πρώτο φρεσκάρισμα, το οποίο χρειαζόταν η ομάδα μας, το παιχνίδι ισορρόπησε και αρχίσαμε να απειλούμε και εμείς, κυρίως με κάποια σουτ εκτός περιοχής. Τέσσερα λεπτά πριν από τη λήξη, η ομάδα της Γλυφάδας έμεινε και αυτή με δέκα, αφού αποβλήθηκε ο τερματοφύλακάς της που ανέτρεψε τον Λώλη εκτός περιοχής και είδε την απ’ ευθείας κόκκινη.
Η πρώτη φάση μετά την αποβολή ήταν ένα πολύ δυνατό σουτ του Λαμπράκη από φάουλ που πέρασε ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων.
Το πολυπόθητο όμως γκολ ήρθε στο 91ό λεπτό της συνάντησης, όπου μετά από μπαλιά του Βλάντι και σουτ του Λώλη που βρήκε πάνω στον αντίπαλο, κατ’ ανάγκη τερματοφύλακα, στην επαναφορά της βρέθηκε ο Γιώργος ο Ψυχογιός που την έστειλε στα δίχτυα με προβολή και με αυτόν τον τρόπο έδωσε τη νίκη στην ομάδα μας.
Δεν έμειναν και πολλά λεπτά στη συνέχεια για να διπλασιάσουμε τα τέρματά μας, αν και δείχναμε ικανοί να το καταφέρουμε.
Τα χαμόγελα επέστρεψαν στη θέση τους, έστω και αν μας βγήκε η ψυχή. Το αρνητικό σερί τελείωσε, έστω και αν τώρα πια είναι αργά για όνειρα.
Επόμενη αγωνιστική, στην έδρα του πρωτοπόρου Θριάμβου Αθηνών, στο γήπεδο του Υμηττού.
| 24 / 03 / 2013 – ΛΑΪΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΩΡΑΦΑΣ – 23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ | ||||||
ΦΟΙΝΙΚΑΣ | 1 – 0 |
Α.Ο. | ||||
| ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ρεσίτης, Περράκης, Χαλδαίος | ||||||
Γκολ: 90′ + 1′ Ψυχογιός Γ. – Κόκκινες: 47′ Σουκαράς / 86′ | ||||||
Η σύνθεση της ομάδας: | ||||||
1) | Ματαράγκας | |||||
2) | Σουκαράς | |||||
3) | Λαμπράκος Β. | |||||
4) | Ψυχογιός Π. | |||||
5) | Λάσκαρης | |||||
6) | Ψυχογιός Γ. | |||||
7) | Βλάμης |
| ||||
8) | Καλλιάνης | (65′ Λώλης) | ||||
9) | Καζακόπουλος | (60′ Λαμπράκης) | ||||
10) | Καλαμοτουσάκης | (75′ Βλάντι) | ||||
11) | Κλωνάρης |
| ||||





