Skip to main content

ΣΥΝΘΕΣΗ

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου βρεθήκαμε σε ένα γήπεδο το οποίο είχαμε να επισκεφθούμε για επίσημο αγώνα από τον Μάιο του 2018.

Συμπτωματικά, τότε πάλι με αντίπαλο τον σημερινό μας, όμως τότε ήταν και ο πρώτος αγώνας μπαράζ της ιστορίας μας με έπαθλο την άνοδο στην Α’ Κατηγορία.

Εξήμισι χρόνια και κάτι μετά, το μόνο που έχει αλλάξει ριζικά από τότε, είναι το ρόστερ και το τεχνικό επιτελείο. Ο στόχος παραμένει ο ίδιος και ανεκπλήρωτος, κι ας έχουν μεσολαβήσει ακόμα 2 μονοί αγώνες μπαράζ (2019, 2024) και ο όμιλος των μπαράζ του 2023.

Σήμερα, τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά, και το τελικό 2-6 δείχνει ξεκάθαρα τι συνέβη στο γήπεδο. Κάτι που δείξαμε από τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα του αγώνα όταν και πήραμε το προβάδισμα με έξυπνο τσίμπημα της μπάλας από τον Μπότη, ύστερα από όμορφη βαθιά μπαλιά του Μαντζουρανάκη, και την πέρασε πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 0-1.

Στο 20′ ο Κόπελας έγραψε το 0-2 με κοντινό πλασέ, παίρνοντας το ριμπάουντ σε απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα από πλασέ του Μαυρομματάκη, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Δήμου.

Στο 36ό λεπτό οι γηπεδούχοι μείωσαν με πέναλτι σε 1-2, για να έρθει ο Μπότης στην επόμενη φάση με δυνατό σουτ εκτός περιοχής να κάνει το 1-3.

Στην επανάληψη νωρίς-νωρίς στο 48ό λεπτό, ένα χέρι εντός περιοχής μας καταλογίστηκε πέναλτι για τους γηπεδούχος που μείωσαν εκ νέου σε 2-3.

Ήταν όμως ο Δήμος που τρία λεπτά μετά και με ωραία προσπάθεια ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 2-4, για να έρθει ο Λαγός στο 65′ να πλασάρει εύστοχα από κοντά για το 2-5 μετά από όμορφη παράλληλη μπαλιά του Νίτσογλου. Στο 74′ ο Μπότης έγραψε τον επίλογο με μονοκόμματο σουτ -ύστερα από αμυντικό λάθος- από το ύψος της μεγάλης περιοχής για το 2-6.

Τέλος λοιπόν του πρώτου γύρου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και την ομάδα μας να βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετρώντας 12 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα, με τα τέρματα να είναι στο 47-16.

Επόμενη αγωνιστική, στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου, θα αντιμετωπίσουμε στην Αγία Βαρβάρα την ομάδα του Κεραυνού.