Ιδανικό ξεκίνημα στο νέο έτος έκανε η ομάδα μας, όπου χθες υποδέχθηκε το συγκρότημα του Άρη Χολαργού, του οποίου και επικράτησε με 4-1.
Ασκώντας ασφυκτική πίεση από τα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα, δημιουργήσαμε πέντε τελικές στα πρώτα επτά λεπτά και πετύχαμε ένα γκολ, με τον Αθανασάκη στο 4ο λεπτό να εκτελεί με τον αγαπημένο του τρόπο.
Στο 8ό λεπτό, μια μη επικίνδυνη κεφαλιά από αντίπαλο επιθετικό φεύγει άουτ και ενώ ο Πετράκης έστηνε τη μπάλα για να εκτελέσει το βολέ, ο βοηθός Γεωργίου παθαίνει τρικυμία εν κρανίω και υποδεικνύει κόρνερ. Ο διαιτητής Καπίρης, ακολούθησε την απόφαση του συναδέλφου του και επιβεβαιώνει το λάθος. Στη συνέχεια της εκτέλεσης, η άμυνά μας αδράνησε και ο επιθετικός του Άρη βρήκε ευκαιρία με κοντινή κεφαλιά να κάνει το 1-1, στο 9ό λεπτό.
Στο 15ό λεπτό, το ίδιο δίδυμο έδρασε, και μιλάμε για τον διαιτητή Καπίρη και τον βοηθό του. Πιο συγκεκριμένα, πλάγιο άουτ υπέρ των φιλοξενουμένων, το οποίο υποδείχθηκε ακριβώς στη γραμμή του κέντρου, εκτελέστηκε 15 μέτρα πιο κάτω από τους αντιπάλους μας, λες και έπαιζαν σε καμία αλάνα χωρίς κανόνες, και στη συνέχεια της φάσης σημείωσαν γκολ, με τους ποδοσφαιριστές μας να μην πιστεύουν ότι έβλεπαν, και τον διαιτητή Καπίρη να δείχνει σέντρα.
Οι έντονες διαμαρτυρίες μας, διόρθωσαν αυτό το τεράστιο λάθος και μετά από αρκετά λεπτά συνεννόησης διαιτητή-βοηθού, το γκολ ακυρώθηκε ως έπρεπε.
Θα μπορούσαν όλα αυτά να μας επηρρέασουν, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε, αφού η θέληση των ποδοσφαιριστών μας για νίκη ήταν τεράστια. Έτσι στο 31ό λεπτό ο Λαγός με ωραίο διαγώνιο σουτ, ύστερα από όμορφη προσπάθεια του Νίτσογλου, επανέφερε την πραγματικότητα.
Στο δεύτερο μέρος, από πολύ νωρίς αυξήσαμε τη διαφορά μας, με τον Οκσίσογλου να υποδέχεται την πάσα του Ηλιόπουλου και στο 53′ με ωραίο συρτό σουτ να γράφει το 3-1.
Στη συνέχεια του δευτέρου μέρους ελέγχαμε χωρίς προβλήματα το παιχνίδι και στο 75ό λεπτό, ο Αθανασάκης έφυγε πίσω από τη μεσαία γραμμή μετά από ασίστ του Οκσίσογλου, πάτησε ανενόχλητος στην αντίπαλη περιοχή και σφράγισε τη νίκη μας, γράφοντας το τελικό 4-1.
Δε θα μπορούσε να γίνει πιο καλό ποδαρικό, αφού τόσο το σκορ όσο και η εμφάνιση όσων αγωνίστηκαν, άφησε άπαντες ικανοποιημένους. Στα θετικά επίσης, η επανεμφάνιση του Καραγεώργου ύστερα από 15 μήνες απουσίας μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, όπου είχε υποστεί ρήξη χιαστών, τον Οκτώβριο του 2022.
Επόμενη αγωνιστική, αγωνιζόμαστε στην Αργυρούπολη με τον τοπικό ΓΣ Αργυρούπολης.



