Μιας και είναι της μόδας τις τελευταίες μέρες οι απεργίες, είπαμε και εμείς να κάνουμε μία, μιας και μετά το χθεσινό αποτέλεσμα δεν υπάρχει διάθεση για πολλά σχόλια και αναλύσεις.
Όπως καταλάβατε λοιπόν, χάσαμε. Τελικό σκορ 2-1. Προηγηθήκαμε στο 2′ λεπτό με πλασέ του Βλάντι από κοντά μετά από ωραία μπαλιά του Στεφανή, και όλα μοιάζαν ιδανικά. Μετά από δέκα λεπτά σουτ του Γεωργιόπουλου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Χρυσούπολης. Η γηπεδούχος ομάδα ισοφάρισε με σουτ έξω απ’ την περιοχή στο 20′. Η αλήθεια είναι ότι μας πίεζε πολύ στο πρώτο μέρος, αλλά εμείς απαντήσαμε με άλλο ένα οριζόντιο δοκάρι, από τον Καλαμοτουσάκη με σουτ από τα 30-35 μέτρα. Στο 39ό λεπτό μας ακυρώνεται γκολ, για το οποίο δεν είναι σίγουρο αν ήταν οφσαιντ ο Λαμπράκος, ο οποίος και υποδείχτηκε.
Στο δεύτερο μέρος φάσεις δεν έγιναν πολλές αλλά η κατοχή ήταν με το μέρος μας και το παιχνίδι παιζόταν από το κέντρο και προς την περιοχή της Χρυσούπολης.
Στο 74′ όμως και μετά από ασυννενοησία του Αραβανή με τον Φαρμάκη, ο αντίπαλος επιθετικός βρέθηκε μόνος προ κενής εστίας και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.
Τέλικό σκορ Χρυσούπολη – Φοίνικας 2-1. Επόμενος αγώνας μετά τις γιορτές με το Δάσος Χαϊδαρίου.Τέλος.
ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2-1
Γκολ: 20′ , 74′ – 2′ Βλάντι
Η σύνθεση της ομάδας:
1) Αραβανής
2) Σαρδέλης
3) Λαμπράκος
4) Στεφανής
5) Φαρμάκης
6) Ψυχογιός (78′ Ντάντος)
7) Σαμπατακάκης (33′ Κλωνάρης)
8) Καλλιάνης (70′ Κανακίδης)
9) Γεωργιόπουλος
10) Καλαμοτουσάκης
11) Βλάντι


