Skip to main content

 

Με το δεξί μπήκαμε στο 2011 αφού στον πρώτο αγώνα της χρονιάς νικήσαμε με το ευρύ 3-0 την ομάδα του Δάσους Χαϊδαρίου. Ένα τελικό σκορ το οποίο και διαμορφώθηκε με 3 γκολ από τον Καλλιάνη, εκ των οποίων τα δύο ήταν με πέναλτυ.

 

Στο 5ό κι όλας λεπτό χάσαμε τεράστια ευκαιρία με τον Βλάντι σε τετ α τετ να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στα επόμενα λεπτά, οι αντίπαλοι ανεβήκανε και δημιουργήσανε 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ χωρίς όμως να αξιοιποιήσουν καμία. Στη συνέχεια του πρώτου μέρους η απόδοσή μας έπεσε και η ομάδα του Δάσους κέρδισε περισσότερα μέτρα στο γήπεδο. Όμως το 1-0 για την ομάδα μας έγινε στο 45ό λεπτό με πέναλτυ που κέρδισε ο Λαμπράκος, και εκτέλεσε ο Καλλιάνης. Ένα πέναλτυ που φαίνεται να μην ήταν και τόσο.
Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα μας ανέβασε την απόδοσή της και στο 50ό λεπτό χάθηκε τεράστια ευκαιρία από τον Καλλιάνη να κλειδώσει τον αγώνα, κάτι που όμως έκανε στο 62′ με ωραίο σουτ από πλάγια αριστερά.
Οι αντίπαλοι στο ημίχρονο αυτό δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου, και έτσι στο πρώτο λεπτό της καθυστέρησης ο Καλλιάνης κέρδισε πέναλτυ, που αυτή τη φορά ήτανε, το εκτέλεσε και έκανε το προσωπικό του χατ τρικ.
Μια νίκη για την ομάδα μας που την άξιζε αναμφισβήτητα, καθώς ήταν καλύτερη στο σύνολο του αγώνα.
Την επόμενη αγωνιστική, που θα είναι και η τελευταία του πρώτου γύρου, αγωνιζομαστε εκτός έδρας με τα Ταταύλα, μια ομάδα που δε θα πρέπει να υποτιμήσουμε κοιτάζοντας τη βαθμολογική της θέση, καθώς ήδη έχει κάνει ζημιές.

 

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΔΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 3-0
Γκολ: 45′ (πεν), 62′, 91′ (πεν) Καλλιάνης

Η σύνθεση της ομάδας:
1) Αραβανής
2) Σαρδέλης (46′ Σαμπατακάκης)
3) Λαμπράκος
4) Στεφανής
5) Φαρμάκης
6) Ψυχογιός
7) Κλωνάρης
8) Καλλιάνης
9) Γεωργιόπουλος (78′ Καλαμοτουσάκης)
10) Κανακίδης
11) Βλάντι (88′ Ζαφείρης)

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις: